StudioVitalis - Sopron, Batsányi u. - 523 710 - vitalis@sopron.hu

 

SEBASTIAN® gõzkabin

EGÉSZSÉGMEGÕRZÉS – EGÉSZSÉGFEJLESZTÉS: GÕZFÜRDÕVEL

A gõzfürdõ és a hidromasszázs egészségfejlesztõ hatásának titka a keringés élénkítése a testfelszín közelében, vagyis a keringési rendszer perifériáin. A rendszeres gõzfürdõzés megszabadítja a bõrt a mélyebbre felszívódott szennyezõdésektõl, a szervezet egészét pedig a fölös kilóktól. Az általunk kínált korszerû zuhanyzófülkében mindhárom funkció elérhetõ áron egyszerre áll majd az Ön rendelkezésére.
Reméljük örömre és jobb egészségre lel majd termékeink segítségével!

A gõzkabin jótékony hatásai

A gõzkabin segítségével könnyen leadhatjuk felesleges kilóinkat. Használata már magában is csökkenti a testsúlyt, nem megerõltetõ mozgásfoglalkozásokkal együtt pedig lenyûgözõ fogyási és erõnléti eredményeket érhetnek el. Az izzasztásos fogyasztási módszer, amely az edzéshez kapcsolódik, köztudottan régóta elismert módszer többek között a birkózóknál. Egy kellemesen eltöltött félóra alatt annyi folyadékot és energiát (tápértéket) adhat le az emberi szervezet, mint egy kózéptávú futás során, méghozzá izületi terhelés nélkül, továbbá veszélyhelyzetek elkerülésével.

Az izzadás legismertebb szerepe a test hûtése, amit fogyizásnál használhatnak ki. Ám további igen fontos szerepe is van az izzadásnak a szervezet mûködésében. Az izzadás az emberi immunrendszer mûködésében is jelentõs szerepet játszik, továbbá nagy jeletõséggel bír a kiválasztás terén is: a szervezet számára felesleges, illetve káros anyagok, valamint a kifejezetten mérgezõ anyagok eltávolítása részben kiizzadással történik. A testmozgást, illetve szaunázást kísérõ izzadás tehát nem csupán könnyebbé és karcsúbbá teheti az emberi testet, hanem egyben meg is tisztítja azt az egyébként ki nem ürülõ salakanyagok bizonyos hányadától. Így a bõr is megszépül, megfiatalodik.

Használják a gõzkabint rendszeresen! A mérgezõ salakanyagoktól megszabadulva kisebb kockázatot vállalva nézhetnek szembe a mindennapok feszült helyzeteivel, könnyebben megelõzhetik és elkerülhetik a szív- és érrendszeri panaszokat mindamellett, hogy jobban fogják érezni magukat bõrükben, és hogy elégedettebbek lesznek alakjukkal.

GÕZTUSKABIN TÍPUSVÁLASZTÉK
S-I

S-II
S-III


S-IV

 

TÍPUS

S-I

S-II

S-III

S-IV

Gõzfejlesztõ

*

*

*

*

Kézi zuhanyzó és termosztát

*

*

*

*

Tükör

*

*

*

*

Felsõ zuhanyzó

*

-

-

-

Masszázs fúvókák

*

*

*

*

Lábmasszázs berendezés

-

*

*

*

Rádió / hangszóró

*

*

*

*

CD csatlakozó

*

*

*

*

Csatlakozó nem kézi telefonhoz

*

*

*

*

Digitális szabályozó (S-IV típusnál belsõ és külsõ)

*

*

*

*

Belsõ ventilátor

*

*

*

*

Lámpa (az S-IV-es típus kék világítással is)

*

*

*

*

Járófelület fából

*

*

*

*

 Árlista

 

 

StudioVitalis - Sopron, Batsányi u. - 523 710 - vitalis@sopron.hu

[Studio Vitalis] [Kereskedelem] [Szolgáltatás]