StudioVitalis - Sopron, Batsányi u. - 523 710 - vitalis@sopron.hu

 

Studio Vitalis

AZ ELSÕ SOPRONI TERMÉSZETES GYÓGYMÓDOKAT
ALKALMAZÓ REGENERÁLÓHÁZ

Várjuk Önt a testi-lelki-szellemi egység jegyében,
magasan képzett szakemberekkel és csúcstechnológiájú berendezésekkel.

Prevenciós egészségvédõ, szépséget, fittséget adó szolgáltatásaink:

DIVATBA JÖN AZ EGÉSZSÉG
Igényes vendéglátás a wellness jegyében

Fitt or fat?

 

Éljen a lehetõséggel, hogy tovább és jobban éljen!

Cél és jövõ: megelõzés

Az életben a méltóság megõrzése az egyik legnagyobb feladat. A legnagyobb támadás emberi méltóságunk ellen a betegség, testi és lelki vonatkozásban is. Ezért kell nagy hangsúlyt fektetni a megelõzésre. Hiszen nem mindegy, milyen minõségû az életünk, mely oly rövid, hogy vétek tévutakra fecsérelni az idõt. Ezért vállalta fel a STUDIO VITALIS, az elsõ soproni természetes gyógymódokat alkalmazó regenerálóház azt a feladatot, hogy a testi-szellemi-lelki egység jegyében egy oázist, kis szigetet teremtsen a Hölgyeknek ebben a rohanó világban, melynek stresszel fojtott levegõje felemészt testet, lelket, de még a szellem szabadságát is.

A vitalitás, az életerõ a jó egészség alapköve, melynek növekedésével teljesítõképességünk is nõ az élet bármely területén. Erre pedig még soha nem volt annyira szükségünk, mint ebben a teljesítményorientált világban.
A STUDIO VITALIS Regenerálóház tevékenysége sokrétû, a hármas felépítés alapján (testi-lelki-szellemi egység) egymásra rétegzõdik. A tevékenység alapja az ingyenes elõadásokon résztvevõk tágkörû informálása életmódról, betegségrõl, megelõzésrõl, alternatív gyógyítási módokról, környezetvédelemrõl minden nap más témában, szakelõadásokkal. Így látható, hogy a STUDIO VITALIS eszköztára milyen nagy segítséget tud nyújtani egészségesnek-betegnek, fiatalnak-idõsnek egyaránt.
Kedves hölgyvendégeit: biorezonancia-vizsgálattal, 3-fajta masszázstechnikával, infrakabinnal, elektrokozmetikával, bioptronlámpával, mágnesterápiával, cellulitiszkezeléssel, relaxációs-meditációs programmal és szoláriumkabinnal várja a studio.

Kereskedelmi programjában vegyszermentes, gyógyhatású termékekkel áll rendelkezésre, kozmetikumok és hajápolás terén is.

A STUDIO VITALIS további ajánlata a méregtelenítési program, mely a tavaszi megújulás elõfeltétele. A program az infrakabin jótékony hatása köré épül. Az infrakabint szárazszaunának is hívhatjuk. Ellentétben a hagyományos szaunákkal szívbetegek, magas vérnyomásban szenvedõk is használhatják, mert 40-60 fokon fejti ki hatását. A láthatatlan hasznos fény tartományában mûködik, mint az újszülöttosztályok inkubátora. A bõrréteg alá behatolva lazítja a zsírszöveteket, s kioldja a méreganyagot. Hagyományos szaunánál ez a méreganyag a kiizzadt folyadék 7-10%-a, míg az infrakabinnál ez 20-25%. Fél óra alatt a szervezet 900 kcal-t veszít, melyet kb. 15 km futással lehet elérni. Jól kezelhetõ vele a celulitisz, méregtelenítésre, salaktalanításra kiváló.


A GYÓGYSZOLÁRKABIN biztosítja a rizikómentes barnulást, 6 perc alatt elérhetõ a turboszoláriumok 15 perces hatásfoka úgy, hogy fertõzésnek nincs kitéve az ember, hiszen nem ér hozzá semmihez, a sugarak állva, egyenletesen érik. A speciális csövek depressziókezelésnél is hatásosak.
A BIOPTRON lámpa a polarizált fény összes jó hatásával, mellékhatások nélkül gyorsítja meg a sejtek oxigénfelvétele, tehát jobb a regenerációs képességük. Ebbõl adódik, hogy sebek, bõrfekélyek látványos gyorsasággal gyógyulnak használatával , a ráncosodás kisebb mértékü, mert serkenti a kollagén-termelést és a belsõ gyulladások, reumák, allergiák kiváló természetesgyógyeszköze.


Szimon Anikó

 

 

StudioVitalis - Sopron, Batsányi u. - 523 710 - vitalis@sopron.hu

[Studio Vitalis] [Kereskedelem] [Szolgáltatás]