StudioVitalis - Sopron, Batsányi u. - 523 710 - vitalis@sopron.hu

 

Programjaink

 


 

"Érintések iskolája"

Nõi kreativitás-, önbizalom-, önértékelés- fejlesztõtréning.

A hétvégét érintõ, 60 órás kreatív tanfolyam, a jelentkezés függvényében, maximum 15 fõs, három féle csoportban.

A tréningvezetõ: Józsa Éva fõiskolai adjunktus, elõadómûvész.

Aktivitás - kreativitás - önbizalom - önbecsülés!

 


 

SEJTREGENERÁCIÓS PROGRAM

Minden szervünk, egész szervezetünk sejtek millióiból áll. Szervezetünk mûködése a sejtek kommunikációjától függ. A sejtek akkor kommunikálnak jól és mûködnek együtt, ha fel tudják venni az információkat más sejtekbõl. Ez pedig csak akkor lehetséges, ha a sejtfalat megtisztítjuk az idõk során rárakódott felesleges méreg- és salakanyagoktól. Ehhez nyújt segítséget a STUDIO VITALIS új programja, melyet késõb megadott anyagokkal otthon is folytathat.

 


 

CSONTRITKULÁS MEGELÕZÉSE

Nagyon sokan nem tudunk rejtett problémáinkról, csak akkor vesszük észre, ha már nagy a baj. Ilyen a csontritkulás is. Sokezer 40 feletti hölgy szenved ebben a kínzó fájdalommal járó betegségben. Ezzel a programmal szeretnénk segíteni abban, hogy már korai stádiumban kezelhetõ, ill. teljesen megelõzhetõ legyen az alattomos kór, a csontritkulás.
A kúra 10 alkalomból áll, a STUDIO VITALIS-ban szakképzett személyzet áll az Ön rendelkezésére.

 


 

NAGY HAJREGENERÁLÓ PROGRAMJA HÖLGYEKNEK

Az ápolt és egeszséges haj mindannyiunk számára rendkívül fontos. A haj ápolására sokan komoly gondot fordítanak, de a rendelkezésre álló kozmetikai készítmények sajnos nem érik el a kívánt hatást. Ezért ajánljuk a szakemberek által kidolgozott programunkat, mellyel a haj és a fejbõr normális mûködése helyreállítható, és újra "koronát" viselhet fején.

Az elsõ kezelés 6 alkalomból áll, teljeskörû hajhagyma-sejtregenerációt biztosít. Speciális balzsam, polarizált fény és egy ragyogó hajregeneráló készülék használatával érjük el az egyedülálló hatást.
Hogy további kúrára szükség van-e, azt az Ön hajának, ill. egészségének állapota dönti el.

Az elsõ kúrával biztonsággal megszüntethetõ a korpásodás, a festésbõl, dauerolásból adódó hajhullás, elérhetõ a szép, fényes, dús haj hatása.


 

A STUDIO VITALIS KÜLÖNLEGES AJÁNLATA HÖLGYEKNEK

MÉREGTELENÍTÉSI PROGRAM

Mindannyian tudjuk, hogy élelmiszereinkbõl, a levegõbõl rengeteg olyan feldolgozhatatlan anyag kerül szervezetünkbe, amely számára méreg és ennek tárolása különösen nagy terhet ró a májra és a szöveteinkre. Ha Önnek fontos az egészsége, tudja, hogy a tavaszi megújúlás elõfeltétele a téli méreganyaglerakódások eltávolítása. Olyan programot ajánlunk 60%-os áron, amellyel megszabadulhat bõre és vére méreg- és zsírfölöslegétõl, keringése, kiválasztása rendkívülien javul.

Éljen a lehetõséggel, hogy tovább éljen !!!

 

 

StudioVitalis - Sopron, Batsányi u. - 523 710 - vitalis@sopron.hu

[Studio Vitalis] [Kereskedelem] [Szolgáltatás]